28 - 03 - 2019, by Convergence Industry

Convergence benoemt nieuw Commercieel Directeur!

Convergence Industry benoemt Gerard Wiecherink met ingang van 1 mei als Commercieel Directeur. De benoeming sluit aan bij de groeifase waarin Convergence zich bevindt en is een logische keuze omdat Gerard aan de ‘Wiech’ heeft gestaan van Convergence.

‘Medewerker van de maand’ nu ook écht medewerker
Gerard is al jaren ‘medewerker van de maand’ zonder echt in dienst te zijn bij Convergence Industry. In het afgelopen jaar hebben Bronkhorst Nederland en Convergence Industry om tafel gezeten om de titeldrager ‘medewerker van de maand’ daadwerkelijk in dienst te nemen. Dat is gelukt! Als medewerker van Bronkhorst Nederland met maar liefst 30 jaar ervaring, is Gerard een bekend gezicht in de wereld van flow technologie en brengt daarom veel ervaring, kennis en een groot netwerk met zich mee.

Visie en ambitie
De overstap van Gerard zal een positieve uitwerking hebben voor zowel Bronkhorst Nederland als Convergence Industry en zal de inmiddels 10 jaar durende samenwerking versterken. Operationeel & algemeen directeur Chielant de Wit over de nieuwe aanwinst: “Met Gerard halen we een kip met gouden eieren in huis. Zijn netwerk, kennis en betrouwbare reputatie zijn precies de zaken die Convergence Industry nodig heeft om het gewenste Europese distributienetwerk komend jaar op te zetten en meer langdurige samenwerkingsverbanden in de markt te vinden. We zijn heel blij als team dat we iemand die we al zo lang als een naaste beschouwen nu echt collega kunnen noemen en we zijn Bronkhorst heel erg dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt.”

Get a quote

Quote

Download our brochures by clicking on the round buttons

Newsletter subscription

Dont miss out on our latest developments!
You will be the first to know about our newest products, exciting projects and more if you subscribe to our awesome newsletter.

Website gerealiseerd door Bart Merkus Webontwikkeling & Design